koučing

Kako coaching može da osnaži organizacije?

03.05.2023.

Oslanjajući se isključivo na individualne kapacitete malog kruga ljudi, umesto na ceo radni kolektiv, menadžeri nesvesno oslabljuju organizaciju. Prevladava jaz između nadređenih i podređenih, a komunikacija je svedena na minimum. Na ovaj način organizacija ne može da napreduje. Stagnira, u nekim slučajevima nazaduje, a u najgorem slučaju propada. Napraviti pravu stvar za svoju organizaciju znači otvoriti oči i pogledati na stvari oko sebe novim pogledom. Razvijajte growth mindset! Ne možete od danas do sutra usvojiti novi način razmišljanja, ali prvi korak na tom putu je pomoć iskusnog business coacha jer coaching osnažuje organizacije. Na koji način, saznajte u nastavku! 

Coaching za svesnu promenu

27.04.2023.

U današnjem svetu brzih i neočekivanih promena postavlja se pitanje, ali i izazov, ko će se lakše i brže prilagoditi ovim ludim vremenima. Pritom mislimo, ne samo na pojedince, već jednako tako i na organizacije. Da bismo postali prilagodljivi, potrebno je da osvestimo da status quo ne donosi napredak. Bez afirmativnog, pozitivnog stava prema životu i poslu, a to podrazumeva i odnos prema promenama, nećemo daleko dogurati. Tektonske promene u svetu ili one u našoj okolini utiču nam na život i posao. Vrlo često jedini način da preživimo sve što nam priroda i konkurencija serviraju je prilagođavanje novim kretanjima. To zahtieva promenu prema životu uopšte, poslovanju i preduzetništvu. Osveštavanje je nužno. Svesna promena postaje naša nužnost jer nam samo growth mindset donosi lični i poslovni uspeh.  

Šta vam korisno donosi coaching edukacija?

19.04.2023.

Ukoliko pretražujete "coaching edukacija" u pretraživaču na internetu, iskočiće vam mnoge ponude. Nameće se pitanje ko stoji iza tih edukacija i da li poseduje međunarodno priznati certifikat.  

Koja coaching edukacija je kvalitetna? Kako da odaberete onu koja će, osim teorije, dati konkretne savete i alate da možete napredovati kao individualac i profesionalac? Mi vam savetujemo da se raspitate kod bivših polaznika određene coaching edukacije ili da pročitate testimonijale na web stranici

 

Kako da pokrenete svoj business kao coach?

12.04.2023.

Dosadilo vam je da radite za druge? Na poslu ne vidite perspektivu? Da li razmišljate o misiji koja će vas ispunjavati dok radite? Da li širite dobru energiju među ljudima? Da li razvijate kvalitetan odnos s kolegama? Da li ste stekli zavidno znanje i veštine u svojoj branši zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu? Zašto se ne biste oprobali kao business ili life coach?  

Pokrenite nešto svoje - coaching kao business! U svetu već odavno vlada mišljenje kako je coach jedna od profesija koja će se sve više tražiti u ovom veku, a evo i zašto! 

Uz enormne promene u području tehnologije, politike, nauke i privrede teško se više snalazimo u poslovnom okruženju. Oni koji neće moći da se prilagode ispadaće iz trke, a oni koji su odlučili da hrabro krenu ka novim vremenima, krenuće na nove veštine i znanja sa coachevima koji ih već imaju i praktikuju ih. Pametnom dosta - coach je posao sadašnjosti i budućnosti!  

Da li smo vam bacili bubu u uho? Sigurno se pitate odakle krenuti i kako postaviti coaching kao business na čvrste noge

Otkrivamo vam male tajne velikih majstora coachinga. Keep on reading! 

7 stvari zašto je timski coaching važan

15.02.2023.

Kada timski coaching  donosi dodatnu vrednost firmi, timu, ali i pojedincima koji sačinjavaju tim? Timski coaching, kao što mu i samo ime govori, bavi se razvijanjem timova. Njegova vrednost ogleda se u tome što tretira tim kao jedinstvenu celinu, a ne kao skup pojedinaca, bez obzira na to da li se radi o sportskom, naučnom, menadžerskom timu ili timu zaposlenih.

vrh stranice